Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J62o52s39e36f 65B15á49r47t63a

18. 3. 2020 11:23

Omylem jsem rozkliknul tento článek, mrzí mě to.

0 0
možnosti
Foto

Už Vám někdo řekl, že jste ubohá trhovnice, která vykřikuje nesmysly. Ano zcela vědomě Vás urážím. Nemám pana Babiše rád a celé jeho hnutí. Jenže v dnešních dnech je mi milejší, než lidé Vašeho ražení. Jste zcela primitivní populistka. Jsem i pevně přesvědčen o tom, že pojem morální odpovědnosti je Vám zcela cizí. Na Vás a Vám podobné by platilo jen jedno. Udělat z Vás od zítřka premiérku. Dal bych tomuto pokusu maximálně tři dny. Buď byste utekla sama zadním vchodem anebo by Vás odvezli na JIPku. Ano, máte pravdu: Zrno se odděluje od plev. Doufám, že Vás vítr odvane do nedohledna, prostě tam, kde nebudete moci páchat další škody a urážet lidi se zdravým rozumem.

1 4
možnosti

Melete nesmysly, ale hlavně samozřejmě ani jeden argument. Napište, co teda paní Janderová napsala nesprávně? On snad Babiš ty ochranné pomůcky zajistil? Mají je lékaři, sestry, lékárnice atd? A nechtěl snad protlačit na vládě zákon, který mu vyžehlí jeho střet zájmů? Teď se předveďte vy ubohý trhovníku, který vědomě uráží jiné bez argumentů.

2 1
možnosti

Z těchto a podobných výlevů je mi stydno za český národ. Opravdu nejsem nadšen, že nám vládne Babiš a Zeman, ale po třiceti letech mafiánského kapitalismu u nás chápu, že se tak stalo. Jo a komunisty také nenávidím, nicméně dnešní bojovníci za pravdu a lásku s vymytým mozkem nepochopili, že právě ti největší šmejdi po roce 1989 pokračují ve své moci schovaní za bílé koně stran, které vytunelovaly český kapitál. Já mám opravdu jedinou krásnou vzpomínku na jednotu národa právě po listopadu 1989, to si dnes nikdo nedokáže představit jak tehdy byli lidé k sobě milí a slušní. V dnešní době naprosto nepředstavitelná věc, národem nenárodem cloumá fanatická nenávist, kterou si duchem prostí jedinci nedokážou odpustit ani v těchto těžkých dobách. Co proboha se dá ještě politicky zneužít ?

2 3
možnosti
Foto

Přesně. Teď se ukazuje co je vlastně zač. Honit si politický triko, klidně lhát, ale skutek utek.

0 1
možnosti

AB se omluvil - lhal o připravenosti Sdělil - Jsme ve válce. . Myslel jsem si, že výrok Josífka Goebellsů - (05/1945) - Překonat nelze. "Soukmenovci, válka je vyhraná. Konečně jsme nepřítele vlákali tam, kde jsme jej chtěli mít. Do Berlína ! Bude naprosto poražen - Vítězství je naše" !

Tož vítej koro a vire u mého prahu ! - Už si šiji si roušku, na ostrahu. Taky 3-4 vlno EET ! Z té zase stavíme školky, školy, už tomu věří pouze voli ! ... Sláva Vůdci ... :-)

3 1
možnosti

Fajn, sežeňte ty roušky a respirátory Vy. Dokážete-li to, nemusíte vůbec nic vykřikovat. Ale tudy Vy ne. Vy jste spíše na to pokřikování. No to je taky v Čechách oblíbená živnost. Ostatně proč jste se toho nechopili včas, vždyť Vy víte, že tahle vláda je neschopná a víte to přece od počátku. Čím to, že jen umíte pokřikovat.

1 4
možnosti

Vláda, která v době růstu neinvestuje a ČZ zadlužuje - Je neschopná. Premiér, který pošle prvosledové bojovníky beze zbraní proti ozbrojeným vojskům - Je blb. Kdo reaguje na nedostatky - Zdravotníci, MHD, pokladní - Má příslib, že mu to bude doručeno osobně. Kdo toto říká je komik. Premiér, blb, neschopný vojevůdce a komik prozře ! - Už to prasklo, omluví se. Aha, už bude lépe ... :-)

4 1
možnosti

Ano, je až neuvěřitelné, jak rychle se rozpadla aura velmi schopného lídra, a vidíme zmateně blábolícího ublíženeckého chvástala.

(nicméně je třeba vnímat, že tlak je obrovský a každá chyba je nemilosrdně vidět, včetně neschopnosti min. Vojtěcha)

Zato předseda ČSSD Hamáček najednou ukazuje své kvality, i když se mu ještě před nedávnem lidé posmívali...

6 1
možnosti

Vy jste kolem něj viděl někdy nějakou auru?

0 0
možnosti

Lžete si bohužel sama do kapsy. Tím nic nezískáte.

1 2
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1199x
Politička, členka ODS a bojovnice proti totalitním režimům. Bezpráví a zlovůle by neměly ovlivňovat dění našich životů.

jaroslavajanderova.eu

Seznam rubrik