Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Pokud nekdo kopiruje jinymi nastinenou problematiku ve spolupraci s STB a nevenuje pritom minimalne stejne usili samotnym pracovnikum STB, je jen mimon vyvolavajici shovivavy usmev.

0 0
možnosti
JS

J86o27s49e16f 79S27u92k

30. 6. 2017 14:12

no tak ať se Babiše novináři ptají, jak by se mu líbila koalice s KSČM či jednobarevná vláda s podporou komunistů..To je v Čechách vzhledem k naší historii otázka zcela na místě..A odpověď může být jedním ze střípků v rozhodování..

1 0
možnosti
Foto

M52a83r35e27k 27H94u10r73t

30. 6. 2017 14:33

No vzhledem k tomu, že pro Babiše je lhaní naprosto běžný způsob komunikace, tak bych z jeho případný odpovědi závěry nedělal. Vždyť ten člověk si vymyslel i to, že první peníze vydělal sbíráním míčků Rodu Laverovi. Ten ovšem v Bratislavě nikdy v životě nehrál.

3 3
možnosti
Foto

Už jsem to psal několikrát - dostat se před někoho tím, že mu podkopnu nohu, není zasloužené vítězství. Dnes jsem se zase zježil nad slovy vašeho předsedy, když prohlásil, že se EU musí změnit. Ona se sama nezmění, kdybych slyšel musíme změnit EU, cítil bych ten podstatný rozdíl. Tyto volby jsou zase o prázdných slibech v programech, kdy už konečně někdo začne s tím, že se pochlubí čeho dosáhli: např. všichni naši poslanci se postavili proti úpravám v registru smluv, čímž znemožnili rozkradení xxx mld, naši poslanci se postavili proti ustanovení vyšetřovací komise proti panu Babišovy z důvodu že toto přináleží orgánům výkonné moci - policii a soudům a místo toho iniciovali zákon o zdanění korunových dluhopisů, náš poslanec v evropském parlamentu hlasoval tak a tak. No nestyďte se a chlubte se úspěchy co máte za sebou. Nebo chcete převálcovat ostatní tradičním: nikdo Vám nedá tolik, co jsme my schopni slíbit?

4 1
možnosti
JR

J21a48n 78R15á72ž

30. 6. 2017 15:10

Vyjadřování, které veřejnost vnímá jako politicky korektní blábolení, ze strany předsedy ODS, a jiné slyšet není, dělá tuto stranu pro lidi, kteří dávají přednost činům před slovy, stále nevolitelnou.

Souhlasím s názorem, že politická strana, jejíž lídr mluví stylem "mělo by se změnit" místo "musíme to změnit" a podpořit výrok gestem vyjadřujícím rozhodnost, což uměl Klaus, je zcela nedůvěryhodný.

ODS ve Sněmovně se utápí v hlasitých protestech u nepodstatných vládních návrhů, či v žabomyších válkách se svými politickými konkurenty, ale když se projednávají návrhy zásadně ovliňující negativně život občanů, nejsou slyšet a jen občas lze zaslechnout nějaké šeptání, místo razantního projevu nějakého politika ODS, který zaujme veřejnost. To není jednání opoziční strany, které vládní strany daly do rukou všechny trumfy!

Opravdu nechápu, že v době, kdy je většina medií negativně naladěna jak proti ANO, tak i proti ČSSD, politici ODS nejsou vidět ani slyšet. Asi nemají nic co by zajímavého novinářům a TV komentátorům mohli nabídnout.

1 0
možnosti
PK

Musím se přiznat a je to jistě chyba mé mdlé a staré mysli, že nerozumím jaká má být pointa tohoto článku.

Snad to má být apel na morální podnikání, potom bych slečnu/pani autorku rád upozornil, že největší skandály v byznysu a korupce v politické oblasti nespáchali ani minulý komunisti a ani ty stávající, což je veřejně známo.

AB je mi ukradený, ale dává práci více než 30 tis.lidí a takových jako on je zde mnoho a i díky jim na tom český průmysl a zemědělství nejsou špatně. A myslím,že AB se nedostane k moci a skončí s 17 % v opozici, bo se jistě ledascos na něj najde,což vrátí voliče zpět k soc.dem.

0 0
možnosti
JK

Souhlasím ODS mi nepřijde tak čistá, jak se snaží prezentovat. AB ať si podniká a zaměstnává koho chce, jen nesmí ovlivňovat státní finance. Nemůže tvořit zákony, které mě seberou daně a přidělí si je svým firmám.

0 0
možnosti
PK

Nevím zda takovéto články pomáhají snížit popularitu ANO. Což je asi Váš záměr. Asi dobře víte že dávat na rovinu proletářskou revoluci s oligarchistickým systémem vlastnictví je nesmysl.

5 0
možnosti
JK

Mýlíte se, vláda oligarchie není to samé jako vláda jednoho muže, tedy totalita. Totalita a komunismus mají k sobě hodně blízko a v praxi se socializmus nevyvíjí do komunismu, ale do totality. Zářným příkladem je KLDR.

0 1
možnosti
SB

Nepatřím k bezmezným obdivovatelům Václava Havla. Zejména jeho druhé prezidentské období je právem podrobováno kritice. Zároveň je to však člověk, který pro svobodu v naší zemi i její reprezentaci v zahraničí udělal tolik, že jsou podobná slova zejména od člověka Babišova typu do nebe volající drzostí.

............................................

Paní autorka blogu nám tady chce zavádět cenzuru?

Babiš to řekl nikoli veřejně a ono to bylo tajně nahráno a zveřejněno až dodatečně. Podle mého je to spíše neomalené lezení do soukromí.

To už bude Havel stejně nedotknutelný jako dříve Stalin?

3 3
možnosti
JK

Pán se cítí být potrefen, a tak kýhá. Nevyčetl jsem nikde zákaz cizího názoru. Názor Babiše nemusí být veřejný, ale JE takový a politik musí být připraven, že se mu leze do soukromí, jinak nemá být v politice. Jasně bylo vyjádřeno, že Havel je dotknutelný a také proč. Jen obhajujete nedotknutelnost Babiše, proto vám ten Stalin leze do mozku.

4 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

8 4
možnosti
TB

Možná by to bylo úsměvné, ale jelikož jste sama političkou, tak je to od Vás jenom laciné nahánění politických bodů. Spojení ANO s KSČM je evidentní blbost. Ty programy obou politických stran jsou tak diametrálně odlišné, jako programy třeba ODS a komunistů.....Proč by se měl Babiš spojovat s komunistama? Aby jeho podnikům napařili vyšší daně, aby byla větší role odborů, aby zákoník práce ještě více zkostnatěl ještě vyšší ochranou zaměstnanců,....atd. atd.? Je to úplná hovadina a Vy to moc dobře víte Rv

6 2
možnosti
JK

Říci v naší politice o nějakém spojení, že je to "evidentní blbost" je blbost. Zvláště po zkušenostech s opoziční smlouvou. Přiznáváte, že Babiš bude preferovat své podniky, což vám divné nepřipadá, ale Babišova státofirma je přece je přece snem komunistů, kde strana a vláda ovládá vše a všem nařizuje co, kdy a jak mají dělat. Vy to víte, říkáte to.

1 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1199x
Politička, členka ODS a bojovnice proti totalitním režimům. Bezpráví a zlovůle by neměly ovlivňovat dění našich životů.

jaroslavajanderova.eu

Seznam rubrik