Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Diskutovat ano, ale předem připravený scénař likvidace...jen blbec by tam šel a nechal ho ještě více ze sebe udělat. Mimochodem i velký retor našich dějin Václav K. , taky odešel z vysilání. pokud by tam byl nestranný komentátor i já bych dorazil,ale v případě pana Moravce není známo komu straní.

4 4
možnosti
Foto

Spolecny jmenovatel Zemana, Babise a Paroubka je clenstvi v KSC a z toho plynouci chovani, ktere se ani desitky let po ukonceni socialistickeho experimentu nemeni.

12 4
možnosti
Foto

Paroubek nikdy nebyl členem KSČ.

2 0
možnosti
JSS

Je čas na pořádný odstřih penězovodu k polit. stranám !! Pak to budou zástupci, kteří budou muset hájit sebe a taky jejich stranu.... Jenže dneska je to výtah nahoru a kašlání na okolí!

Dělekjme něco pro to, už je dost těch narciců od 90. let až dodnes !

4 0
možnosti
Foto

H37a18n34a 36V40l15k64o53v74á

26. 6. 2017 17:25

Inu, měla jsem proti ODS mnoho oprávněných výhrad, nicméně v současné situaci nevidím jinou možnost. Přeji ODS aby jako Fénix vstala z popela. Můj hlas má.

7 8
možnosti
PK

...kmotři a strejdové oprašte sačka,kasa státní je v pořádku a je zde možnost....

1 0
možnosti

Diskuze je od slova diskutovat,a to jsem v mediích a zvlášť těch nezávisle závislých veřejnoprávních už nezažil pěkně dlouho.Vše připraveno dopředu a na zakázku.

4 0
možnosti
JK

Babiš neřekne vlastní hlavou vymyšlenou větu bez použití sprostého slova a proto může do podobných debat až po desáté hodině.

Ač se jeho tým snaží co to dá, tak víc než 3 věty najednou do něho nenahrajou, to na hodinovou debatu hrubě nedostačuje a stohy papírů s grafy už taky nefrčí. Moravec odmítá po 10-ti minutách dělat komerční přestávky na upgrade a to takhle nejde.

Volič ale podrobně zná jeho plán a může si ho někde při výkladu snů odchytit. Jestli ho nezvolíme bude s touhle snovou atrakcí jezdit s cirkusem a to by tahle země už neunesla.

9 3
možnosti
IC

To chování svědčí o bezcharakternosti svého nositele. Já jsem pán a vy jste tu jen pro plnění mých "vizí".

13 2
možnosti
JH

"Rozmáhá se nám takový nepěkný zvyk, někteří veřejnoprávní moderátoři si melou jen ta svá moudra a nezajímá je....":-)

13 5
možnosti
Foto

Ano a karma! R^

O všem ještě horší je jiný jev - neustálé zvaní a protěžování v médiích jen některých vybraných politiků. Skoro už mám strach, že pustím televizi a bude tam zase a opět ke všemu šířit svá "moudra" např. pan Kalousek! Rv

Vy jste, jak vidím, z ODS. Ta je všeobecně považována za "politicky mrtvou" s tím, že se dnes znovu pokouší "vstát z popela". Určitě sama vidíte, že prostor, který je Vám v médiích dáván, je (ve srovnání s jinými) opravdu dost mizivý ....

8 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1199x
Politička, členka ODS a bojovnice proti totalitním režimům. Bezpráví a zlovůle by neměly ovlivňovat dění našich životů.

jaroslavajanderova.eu

Seznam rubrik