Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P30e77t94r 30B78e94r98a59n

2. 6. 2017 17:43

Naprostá pravda! Stádo konzumního proletariátu nadšeně hýká nad tím, že ti velcí již bez zábran propojili zákonodárnou moc s byznysem a dělají za úplatu zákony na zakázku lobby velkých společností, aby vyčistili trh od toho sajrajtu těch neodbytných živnostníčků, co se drží zuby nehty. Mizí řemeslníci, zmizí malé hospody a cukrárny, skončí různé speciálky prodejny a opraváři. Lidi skončí na pracáku a nebo u pásu v montovně zahraniční společnosti, která zisk odvede pryč. A o víkendu všichni nadšeně vyrazíme na gábl k mekáči a nakoupíme si v zahraničním konzumu co tak miluje Česko....Večer si pustíme Andrejovo televizi a přečteme jeho noviny..

Stačí jedny volby a je to tady!!!;-O;-O;-O

13 3
možnosti

J15a32n 13P52a58v52e94l

2. 6. 2017 18:33

Jenom Vy jste ten moudrý a prozíravý

4 10
možnosti

" Andrejovu televizi", když už. Kde berete ty patvary?

Řemeslníci mizí, protože starší odcházejí a mladší nemají fortel a chuť pracovat rukama.

Napřed naučte sousedy, který přezdíváte konzumní proletariát, aby u Vás v místním konzumu nakupovali. Živnostníci jsou ivotně závislí na zákaznících, ale nehcovají se k nim odle toho. Čest výjimkám. Pak můžeme mluvit o tom, proč český podnikatel mizí. V mnoha případech proto, že se rozhodl zbohatnout do přespříštího týdne. Kvalitou konkurovat neumí, tak co s ním..

3 5
možnosti

Tak my zoufale sháníme švadleny, někoho na jednoduchou kompletaci a drobné truhlářské výrobky a pod. Potřebujeme jednotlivce a nemůžeme je zaměstnat, protože je to sice častá ale nárazová práce.

0 0
možnosti

Tak to jste mne pobavila. Hledáte otroky, co sem tam něco málo vydělají a ještě se odvažujete tvrdit, že za to, že se lidi už nechtějí nechat ojebávat může EET.

1 0
možnosti

Proč otroky? My platíme od kusu velmi slušně, více než dvakrát tolik co se platí v továrenském provozu. Ti lidé pak mohou pracovat v klidu a o polovinu méně, než ve fabrice nebo si při stejné píli vydělají dvakrát tolik. Oni mají své zákazníky, my jsme jen jeden z nich a sotva stíhají.

Pro ně je také důležité, že mohou pracovat podle svého rozvrhu.

Nebojte, budou pro známé pracovat načerno dál a oni na pracáku a posléze na dávkách alespoň podojí tento nenažraný stát.;-D

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS