Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK
JH

J74a76n 84H78r92u73z54a

12. 11. 2016 13:03

Sociální inženýři to nikdy nepochopí. Je třeba se trochu namáhat a volit stranu, která nemá ve svém programu auto*mat.

2 0
možnosti
Foto

Kdo chce jezdit na kole po Praze, by měl platit povinné ručení ve stejné výši jako průměrný motorista. Dále bych na tyto kola zavedl cyklistickou městskou daň, ze které by se teprve hradily veškeré náklady na nesmyslnou infrastrukturu, která se pro těch pár stovek šílených šlapek po Praze buduje. Proč má mít jedna skupina obyvatelstva, pro zjednodušení jim říkejme skutečně šlapky, tak nehorázné výhody oproti tomu zbytku, který jim vše platí?

11 1
možnosti
BG

Můžete si to ulehčit tak, že se přidáte k těm šlapkám a nebudete platit nic. ;-)

Já Vás fakt nechápu. Libujete si, jaká je auto svoboda a volnost a teď brečíte, že Vás to tolik stojí. Můžete si za to ale sám.

0 1
možnosti
MP

Tak tak.. doprava je jako krev která vede život do tkání. Uzavři dopravu odveď život a vznikne gangréna.. o tom se koneckonců mohou přesvědčoit obyvatelé spousty měst s takzvaně revitalizovanými náměstími, kde místo parkoviště zbyly nějaké eurodotované nesmysly a kde se vjezd znepříjemnil jednosměrkama. S dříve žijícího centra měšsta je poušť, obchody přestaly prosperovat, lidi tam nenajdete. místo revitalizace dokonalá eutanazie. A život ten se přesunul do polík heprmarketu. Děkujeme.

5 0
možnosti
BG

Jasně, takové Staroměstské náměstí s vyloučením dopravy by mohlo o gangréně vyprávět, že? ;-D

1 0
možnosti
MC

Máte pravdu.R^ Problém je ovšem v tom, že tu nejde o spravedlnost. O tu bez emocí půjde, až bude každý z nás chtít býti vzdělanější, zodpovědnější a tedy i svobodnější. Toho dosáhneme pouze tehdy vrátíme-li se zpět k přirozenému kapitalismu. Kapitalismus je v podstatě životní zákon, který nebyl dosud překonán a přichází vždy po velkých krizích a to ještě v tvrdší podobě. Bude tomu tak vždy, když schopnost zaměníme v rovnost.

1 0
možnosti
Foto

Karma. Jsou to fanatici.

2 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1199x
Politička, členka ODS a bojovnice proti totalitním režimům. Bezpráví a zlovůle by neměly ovlivňovat dění našich životů.

jaroslavajanderova.eu

Seznam rubrik