Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Jednoduchým řešením se zdá být seznam všech Babišových provozoven s přímým prodejem koncovému zákazníkovi. Tyto provozovny v jednom kuse napadat z nevydání účtenky a bonzovat na onom webu. Dále pak buzerovat ministerstvo financí, že jeho kontroly nic neřeší a problém přetrvává. Vydat veřřejnosti z onoho webu seznam provozoven s nejvíce stížnostmi ( z cela náhodně podobný se seznamem Babišových provozoven ) a v nedělních OVM konfrontovat pana Babiše.

Třeba i tak se dá EET zneužít.

1 0
možnosti
LC

Čtu členka ODS ... nechtěli vy jste zavádět registrační pokladny s fiskální pamětí? Tedy HW násobně dražší. No a od té doby technologie pokročily, tak proč dnes ne pokladnu on-line? A s těmi účtenkami? Na západ od našich hranic vám dají účtenku (z pokladny s fiskální pamětí) na každou zmrzlinu, na každé pivo, které vám přinesou ke stolu. I v takovém Maďarsku vám dá stejnou účtenku každá babka na trhu na každou papriku, kterou koupíte. A třeba v Itálii ji musíte mít u sebe, dokud tu zmrzlinu nepolknete. A nikomu to nepřijde (kromě Čechů) divné. No a s tou závistí a udáváním ... se závistí bych třeba i souhlasil, ale s udáváním. Kdybyste pár let žila v USA, nebo v Kanadě, jo tak tam byste teprve zjistila co to je řádný občan a omílaný žblebt o českém udavačství by vás ani nenapadl.

0 2
možnosti
JR

J62a33r25a 74R92a64n83k

20. 10. 2016 3:28

Ziju v Kanade pane Chlumsky, ale udavani a zavist jsem znala z detstvi pouze z CSSR.

1 0
možnosti
Foto

Národ zlodějů pod dohledem..... by slušelo jako nadpis víc. Neznám podnikatele, který by nevyužil příležitosti a možnosti ošulit státní kasu. Legálně či nelegálně. Jakýkoliv způsob k jejich ukáznění je přínos. Co mi jediného na tom vadí, je to, že se zapomnělo na úniky do daňových rájů pomocí off shorů. To mohlo do kasy přinést 250 miliard, EET jen 10.

2 3
možnosti
Foto

Kasu, tu evropskou, chtěl ošulit i pan "poctivý" Babiš, když žádal o dotace na Čapí hnízdo. Ale evropská kasa se šulit může, co ?:-)

4 0
možnosti
Foto

Žádný extra velký dohled nebude. V pohodě převezmene zkušenosti ze Slovenska... a o tom se nebudu rozepisovat.

A pak ot bude účinný prostředek, jak se pomstít sousedovi nebo konkurenci.

To je celé,

0 0
možnosti
Foto

Že mnoho malých firem funguje na kriminalitě, že perou špinavé peníze, to ho nezajímá. Malá firma, pokud je čestná, nemá mnoho prostoru prosperovat, tudíž ani neplatit daně, Tyto doby jsou dávno pryč. Zabývej se pane ministře kriminalitou skutečnou. Česko se v ní topí!!!

1 0
možnosti
Foto

Masově se zneužívají děti, to nikoho netrápí, po bytech jsou manufaktury na drogy, to také nikoho netrápí. Můžete udávat kolik chcete. Můžete vymáhat své právo, že jste přišli o byt, nic nevymůžete. Zločin jsou peníze. Teď budou likvidovat i malé podnikatele, aby velcí měli víc. To hned vymůžou právo, když si větší bude chtít vydělat na úkor malého. Proč jste Babiše volili? Kdo tohle vymyslel?

1 0
možnosti
Foto

Tak nějak to dělá dojem, že si stěžujete, že vás nikdo nezneužívá.

0 1
možnosti
PV

P73a74v20e56l 25V22é76b89r

19. 10. 2016 15:22

Ten udavačský web je zřejmě součástí strategie EET: Účelem EET není lepší, natož pak spravedlivější, výběr daní, ale vytvoření databáze finančních toků. Analytici jisté nejmenované firmy, kteří díky vysokému politickému postavení svého Vůdce, budou mít k datům přístup, potom určí, kde bude výhodné zlikvidovat drobný potěr a převzít příslušný segment trhu. Myslel jsem původně, že likvidace onoho potěru bude pomocí zkorumpovaných úředníků. Ale díky udavačskému webu ani korupce nebude zapotřebí...

7 0
možnosti
JH

J32a24n 33H77o29r95a

19. 10. 2016 17:00

...ještě si k tomu dovolím připomenout, že všechny tyto "nové" informace si již dnes mohou úředníci FÚ bez problémů zjistit, jen by ale museli začít něco dělat, což asi nemají v pracovní smlouvě...

0 0
možnosti
SB

Vážená paní, nesouhlasím s vámi. Řekl bych, že drtivá většina obyvatel je pro zavedení EET. Ta většina poctivých.

1 13
možnosti
PV

P34a94v53e72l 77V62é27b53r

19. 10. 2016 15:26

No, a teď tu o Červené Karkulce.

On ostatně např. takový Pavlík Morozov byl také poctivý sovětský člověk. A tak udal své rodiče. Měli se dopouštět podvratné činnosti...

10 0
možnosti
JP

J88a44n 77P63a60v94l38í30k

19. 10. 2016 15:14

Celý systém EET je zrůdný, založený na presumci viny. A samozřejmě dimenze výchovy k udavačství, to jsou ty Babišovy nové pořádky nefalšovaných fízlů. Tohle slušný člověk nemůže podporovat.

8 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1199x
Politička, členka ODS a bojovnice proti totalitním režimům. Bezpráví a zlovůle by neměly ovlivňovat dění našich životů.

jaroslavajanderova.eu

Seznam rubrik