Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hezka pohadka. Nevim proc tady placete. A nechapu co ma spolecneho platebni terminal s eet? Kdo vas nuti porizovat terminal na platby kartou? A vydaje na porizeni 15 000,- ktere uvadite, jsou pro jazz klub v centru Prahy nejak moc? Vy nemate pojisteno podnikani a dalsi pojistky na skodu zamestnancu? Prijde me ze jste z Marsu, ze se tak vsemu divite. Nevim co mate vsichni za problem. Holt vam skonci leta kasirovani za nenamarkovany panaky ze kterych jste nedanili zisk. Stat chce jen svoje penize, o ktery prichazi diky vsem stankarum a podobnym, kteri vesele prodavaji a delaji vse proto aby odvedli na danich co nejmin. Jako osvc jsem taky delal vse proto, abych statu zaplatil co nejmin. Prirozene. Nyni jako zamestnance se me nikdo nepta. Vyplatu dostavam rovnou zdanenou, veskery veci nakupuju jako koncovej zakaznik s dph atd. Bezte se uz vycpat s tim vasim brecenim... (nic ve zlem). Hezky den

1 2
možnosti
Foto

Vy si prostě totalitu zasloužíte. Chtěl bych být u toho až budete brečet vy, když to semele vás. Třeba tím, že přijdete o práci a budete závislý na almužně z Agrofertu.

2 0
možnosti
Foto

Mám stejné pocity, stejné otázky a stejnou nejistotu R^ Navíc si myslím, že se to ani do roka nepodaří zprovoznit, jen nás to bude stát spousty peněz a ztrát. A navíc,největší zloděj a tunelář, který tuhle pakárnu vymyslel je vysmátý a ovce mu ještě tleskají.

4 0
možnosti
Foto

Tu knihu od Mňačka mám doma také. Je nutnost ji oprášit!

5 0
možnosti
Foto

No ANO, a bude hůř.

Pro Vás, autorko: R^

7 0
možnosti

No s EET to levnější asi nebude - tipuji tak 150,- za stejný výkon jako dosud. Někdo ty náklady musí zaplatit.

2 0
možnosti

Pro paní Heidlerovou.

0 0
možnosti

Děkuji za Váš článek.R^ Včera jsem byla u rodinného zubaře. Preventivní prohlídka, odstranění zubního kamene. "Kolik platím?" " "Dejte mi osmdesát korun." Den předtím byla dcera s manželem, dcera 90, manžel 100 korun. Navlas stejné úkony. Kde je EET?! Nesmírně mě to prudí, ale platíme. Bere nás hned, s bolestí okamžitě, holt je to zubař, na ruku, hotově, bez dokladu, bez ceníku.

1 1
možnosti

J11a77r31a 81R39a15n23k

5. 9. 2016 20:10

Zvyknete si, tady je to vsude uz nejakou dekadu a nikoho nenapadne si stezovat, ale malo lidi nosi cash po kapsach, kdezto kartu ano a jde to rychleji, disko davam nekdy cash, nekdy na karte, tady je to vetsinou 15%, ale nekdo dava 10, pri nespokojenosti - zadne s vysvetlenim. Disko se pak deli - i s kuchyni:-)

3 6
možnosti

A16l40e81s 74H29r62y19c

5. 9. 2016 20:16

Nemluvte hlouposti....žádná jiná země na světe kromě Chorvatska (a to s tím končí k 1.9.) není on-line. A teď my. Chorvatsko náš to vzor.

6 0
možnosti

Nebojte, nejste v tom sama, to je nás více co se v tom nevyznají. Dneska jsem zrovna zkoumal, co vlastně budu potřebovat, když chodím pracovat do terénu.

Nic jsem nezjistil. Snad asi nový telefon s velkým displejem, který jde připojit na internet, pak snad asi nějakou krabičku na tisk účtenek, jestli to je vše to nevím.

Ale vím jistě, že k platbě za internet doma mě přibude ještě platba za internet v mobilu, tak že další měsíční výdaje. Jedno je však jisté, daně se krátit budou pořád to žádná EET nevyřeší. :-)

6 0
možnosti

P29e89t86r 72N48ě68m24e45c

5. 9. 2016 19:10

Bohužel máte úplnou pravdu :(

15 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1199x
Politička, členka ODS a bojovnice proti totalitním režimům. Bezpráví a zlovůle by neměly ovlivňovat dění našich životů.

jaroslavajanderova.eu

Seznam rubrik