Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Škoda, že nemáte povolenou diskuzi v tom novém blogu o EET. Právě jsem na váš klub myslel - je to asi Golem, že, tam není vůbec žádný signál. To EET je tak nedomyšleno, že se mi zdá, že to je až příliš dobře vymyšleno. Zničit a zabrat všetko!!!

0 0
možnosti
MC

Karma a samozřejmě, že Vámi souhlasímR^ Škoda, že ODS není důsledná a nevidí toto nebezpečí nyní i od vedoucích socialistických politiků EU. Jeden Hot druhý čehý je opravdu fádní postavení dnešní ODS, která není schopna se jasně a jednoznačně postavit k dění v dnešním Česku na Hot stranu, odkud vždy pramenila lidská tvořivost, láska, úspěch a přirozené uznání tolerantních osobností podporující zdravou, praktickou, úspěšnou, spravedlivou a zodpovědnou vzkvétající společnost.

To, že dnes místo řádné výchovy v rodinách, lžím ve školách a vzdělanostní pokřivenosti na socialistických universitách, se svět pouští opět do sociálního inženýrství dikce bez svobodného jednotlivce. To není rovnost, ale nová hrozba zmaru lidských životů. Proklamovaný mírový program levicových lídrů je utopií a nepochopení přirozenosti svobody myšlení. Rodit potomky do ohrad "podpor štěstí" bez vlastních prostředků a píle je nezodpovědností a loupežným útokem na zodpovědné občany.

0 0
možnosti
Foto

A nebylo to trochu jinak?

Bez roku 1938 by nebyl rok 1945, který hbitě využil Gottwald a v čele KSČ umně vymýval mozky všem, kteří zcela logicky byli rádi, že skončila válka a německá okupace

Zdroj: http://janderova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=545742

Gottwald, usilující o své znovuzvolení, mohl pouze jako každý jiný politik vyjadřovat pouze to, co chtěli voliči. Jinak řečeno, říkal pouze to, co chtěli slyšet, jinak by ho ti voliči vůbec neposlouchali a nenásledovali ho. Příklad: Když vyrazíte ze země tři miliony Němců (a podotýkám, že se nedalo nic jiného dělat) i s jejich majetkem, tak musíte logicky přichýlit k mohutnému slovanskému dubisku.

Co se týče r. 1968, tak to lze brát také pouze jako nutný důsledek optování k tomuto slovanskému dubisku. Není růže bez trní.

1 0
možnosti
Foto

Částečně pravdu máte. Gottwald, tedy KSČ, používal i jiné přesvědčovací metody, než politickou, či volební argumentaci, takže mnoho lidí "pochopilo", případně mělo máslo na hlavě z minulého období, tak volilo jak volilo, a s těmi Němci, nic není nutné. Bylo velice dobře zdokumentované, kdo se na rozbíjení tehdejšího státu aktivně a za peníze podílel, měly se uspořádat řádné soudy, vyhostit aktivisty atp. miliony Němců to nebyly, nehledě na to, že ti, co měli máslo na hlavě se většinou zdejchli včas nebo padli. Ztráty mezi sudetskými Němci byly vysoké: až 150.000 válečných obětí. Brzy litovali k čemu se propůjčili.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS