Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Janderová nedejte se a na kritiku bolševiků a Putinofilů nehleďte. Naprosto s Vámi souhlasím, že povolit pořádání takové akce na magistrátu je výsměch demokratickému směřování ČR. A to, že se parta Putinových propagandistů nazývá Mírové hnutí, to je výsměch na druhou. Ode mne máte jednoznačně karmu!

1 1
možnosti
Foto

P92e37t25r 18N63o16v13á18k

29. 6. 2016 22:39

Neveřím svým vlastním očím. Paní Jaroslavo, vy byste zářila v padesátých letech jako hvězda. Právo by vám neustále otiskovalo vaše prohlášení. Jen by to muselo mít opačné zneménko, ale pevně věřím, že vy byste to zvládla. Tak hurá a držte se tvrdé stranické linie.

Jen mi vysětlete, kde vidíte to porušování zákona, vy svobodo slova? Prosím konkrétně a ne jen tak vágně s tím, že pod kobercem je schovaný Putin.;-D

2 1
možnosti

Nemůžete se divit, někteří lidé stále nechápou, že protesty proti přibližování vojsk NATO k ruským hranicím je Putinova intervence.

3 0
možnosti
Foto

Lze pouze dodat, není první. Jak jsem koupil, tak prodávám.

Komunistická komedie. Osvobozený našinec 1.4. 1947, s.2.

List velkého formátu, ale malých myšlenek Rudé právoa po něm všechny další tiskové odnože KSĆ přinesly sáhodlouhé zprávy omanifestaci pro řecké komunisty a s obvyklou nabubřelostí napadlyzástupce stran národně socialistické, sociální demokracie a lidové na pražské radnici, poněvadž prý sepostavily proti této manifestaci. Nebyl by to ovšem komunistický tisk, kdybynepřekrucoval, nefiksloval a neobracel pravdu naruby. Nezabýváme se poměryv Řecku a nesoudíme, na které straně je či není demokracie. Jde nám opřípad pražský. Schůzi měla pořádat Čsl.-řecká společnost s řadou velkýchkorporací. Ale ze zahraničního ministerstva, tedy z místa, které je odpovědnoza zahraniční politiku vlády, v jejímž čele stojí příslušník KSČ, bylyvysloveny obavy, že projev by mohl republice způsobit obtíže a projeveno přání,aby tomu bylo zabráněno. Zástupce KSČ v ÚNV města Prahy, Dr, Holman,prohlásil, že pořádání tohoto projevu pokládá za časově nevhodné a žecelonárodní organizace pořadatelům nalítly. Nakonec byla záležitost postoupenak rozhodnutí ministerstvu vnitra, které je jistě informováno o stanoviskuministerstva zahraničí. Ale na tom patrně komunistické straně nezáleží. Ale jezde viděti, jakou komedii provádí se svými členy komunistická strana a jejítisk. Jejich mluvčí prohlásí, že projev je nežádoucí a že organisace aranžérůnalítli, ale komunistický tisk se nepustí do vlastního soudruha, nýbrž doostatních stran, které na pokyn rozhodujících míst hájí výsostný zájemrepubliky. Z toho si také soudná veřejnost sama učiní úsudek, jak našíkomunistické straně jsou bližší zájmy balkánských soudruhů než zájmy republiky,a podle toho bude také posuzovat planý pokřik komunistického tisku. –ah.

1 0
možnosti

J54a61n 45R48á39ž

29. 6. 2016 15:00

Věty, jako vystřižené z Rudého práva sedmdesátých let minulého století, jen se Americký imperialismus vyměnil za Ruský. Ale ciší z nich stejná myšlenková omezenost. Co to plácáte o nějaké protistátní akci? Tak kdo. vyjádří názor v rozporu s oficiální polotikou vlády, je podle Vás protistátní živel? Máte hodně omezené povědomí o demokracii.

P.S. To, že mají komunisté svoji stranu a jsou legální opoziční silou jak v Parlamentu, tak na pražském magistrátu, mne štve velmi. Ale jsou tady, komu za to poděkovat víme taky, jsou tak i legitimní i ze svým programem deklarujícim snahu o vystoupení z NATO. Tak je jejich konference , z hlediska rovnosti práva na vyjádření politického názoru stejná, jako kdyby si klub ODS objednal sál a pořádal akci, NATO jediná záruka míru v Evropě. Obojí má stejnou legitimitu. Naštěstí, zatím ještě není omezena svoboda vyjádření názoru ani členům opozičních politických stran!

7 2
možnosti

Inu, jak to tak vypada, tak NATO v rukou 'amiku' je obrannym paktem hlavne pro jejich zajmy. Strasit Ruskem, vyrabet , prodavat zbrane, chrestit jimi, se musi. Jinak by o ne nebyl zajem a tezko by se to americkemu volici vysvetlovalo.

7 1
možnosti

Já si myslím, že podhoubí by bylo dobré hledat v lese a o totalitním stylu vládnutí by bylo dobré se poučit u Evropské unie..

4 0
možnosti

Nechci ani v nejmenším omezovat svobodu slova. Pouze prosazuji dodržování zákonů a upozorňuji na to, že ruská chapadla sahají stále hlouběji. Zkušenosti přitom jednoznačně říkají, že to nevěstí nic dobrého.

Zdroj:http://janderova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=532724

3 2
možnosti

Janderová, řekni nám : KAM AŽ SAJÍ CHAPADLA USA ???

Ta věstí něco dobrého ? S množstvím vojenských základen okolo celého Ruska ( s výjimkou Sibiře ) ?

Přidej k tomu ještě vojenskou analýzu, ale objektivní , jestli můžu poprosit !

7 3
možnosti

J71i40ř39í 30N57o41s70e35k

29. 6. 2016 12:54

Července už bylo?

A protistátní akt by snad musel být o něčem proklatě jiném, ne?

3 0
možnosti
Foto

Dříve se "nastavovala tvář", dneska jsou to "ruská chapadla"... Pak že se historie neopakuje, tedy jako fraška.

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS