Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jako agitka pro základní školy to nemá chybu.

1 4
možnosti

Nejvíc mě dojímá, jak různí rejpalové, vyzbrojení totalitní poučkou, že "socialismus je předstupeň komunismu", bazírují na tom, když někdo hovoří o době totality jako o komunismu. Nebyl to sice ten komunismus, o kterém snili soudruzi (:-P), ale šlo o totální vládu komunistů nad vším, takže podle mne můžeme směle mluvit o době komunismu, ať se to někomu líbí, či nelíbí. A že to stálo za "zdrávaskrálovno", to je taky jisté. Autorce článku R^R^R^.

6 1
možnosti
Foto

Ale proč tímto jazykem nemluvila buržoazní propaganda do r. 1989?

1 1
možnosti

Většinu jste vypíchla naprosto přesně. Nejsem si sice jistý, jestli je opravdu víc zastánců zodpovědné svobody než zastánců plného talíře, ale ano, je třeba se ozvat. Byť to dopadne jako vždy stejně, co člověk to názor a důraz na něco jiného, zatímco zastánci totality pějí vždy unisono. Z podstaty věci.

Jen by mě zajímalo, kdo je podle Vás ten pravicový extremista.

2 0
možnosti

Souhlasím, pouze s tím rozdílem, že pravicový extrémista je vlastně nahý levicový extrémista. Extrém napravo by měl být žádaným artiklem, nikoliv zpolitizován v ose. Jde o spojení v kruhu. Je to svoboda, tak veliká na kterou se člověk cítí.:-)

0 0
možnosti
Foto

Za pravicového extremistu bývá začasté vydáván extremista levicový. Pokud se někdo hlásí k fašismu nebo k nacionálnímu socialismu (tj. nacismu), pak je to přece levičák, ne?

Spojení v kruhu je jako bonmot dobré, ale nesedí to, obávám se, na výše uvedené.

0 0
možnosti
Foto

Především je třeba vrátit co jste vytunelovali. Na to se soustřeďte, sem napřete pozornost. Až pak kádrujte jiné, jakmile vyrovnáte svůj dluh, bude mít cenu vám naslouchat.

1 15
možnosti

Janderová, Janderová asi jste chyběla ve škole když se probíraly v občance režimy takže já Vám to zopakuji abyste již příště nedělala chyby v pojmenování takže přehlédnu feudální řády a skočím rovnou ke kapitalismu na západě , socialismu na východě u nás aby komančové to trochu vylepšili začali nazývat řád - rozvinutý socialismus a teď se vrátím ke komunismu který nikde na světě ještě nebyl takže nemůže páchát ani dobro ani zlo na rozdíl od komunistů ti to zlo páchali takže pro pořádek slučujete jablka s hruškama což nesvědčí o Vaší informovanosti o dějinách , navrhuji aby jste si urychleně doplnila vědomosti o významu slova komunismus a tak již nebyla vystavena posměchu lidí kteří toto rozlišují. Mimochodem velcí učenci a filosofové považovali kapitalismus a socialismus za přechodné stadium na cestě ke komunismu, já osobně to chápu tak že jste horlivou přívrženkyní pražské kavárny a sluníčkářů což by Vás do jisté míry omlouvalo.

1 16
možnosti
Foto

Sviták Sviták, asi jste chyběl ve škole, když se probírala homonyma. I pro vás můj příspěvek níže (odpověď panu Černému).

8 0
možnosti

Naprosto souhlasím a jenom doufám,že snad lidem zůstalo kouska rozumu a přestanou tuhle lůzu volit.Jinak se snad nedožijeme internacionální pomoci od toho KGBPUT.;-€;-€;-€

10 1
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^

13 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1199x
Politička, členka ODS a bojovnice proti totalitním režimům. Bezpráví a zlovůle by neměly ovlivňovat dění našich životů.

jaroslavajanderova.eu

Seznam rubrik