Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P96e33t23r 98B72r21o37ž

18. 4. 2016 23:27

Řekl bych, že neochota platit je jen výmluva pro neznalý plebs. socani moc dobře vědí, v jakém jsou srabu, ale - prostě nemají peníze. aby jim Fio půjčila, musí dát do zástavy Lidový dům, to sice udělali a podali to na katastr, ale katastr má teď povinnost 20 dní čekat, než zástavu zapíše. A Fio jim půjčí, až to bude na katastru zapsáno. Hloupé výmluvy, že by věřitel někam peníze převedl, jsou jen pro ty zoufalce, kteří stále uvažují o tom, že by je volili.

5 0
možnosti
Foto

O68t88a67k20a95r 32S19e54k83l

18. 4. 2016 16:46

Máte stokrát pravdu a stejně je to k ničemu. Nezaplatí a nezaplatí a nezaplatí. V diskuzi na TV Prima se střetli Fiala x premiér Sobotka. Premiér vysvětloval obstrukce s placením tím , že socani mají pochybnosti , co s penězi advokát udělá a zda je bude mít v případě revize rozsudku k dispozici. Hlavně však vyjádřil obavu , že ČSSD by mohlo splacení dluhu zruinovat.

Krásný "právnický" rozbor situace. Prof. Fiala premiérovi oponoval tím , že kdyby Altner po rozsudku peníze rozdal nebo spálil , je to naprosto jeho věc. To je dle mne pravda.

Ale když má pan premiér strach o stranu ????? To je tedy opravdu vyšší zájem. Dovolím si citovat jinak nijak nemilovaného režiséra Trošku : Chce se mně blejt , velebnosti.;-(

11 1
možnosti
JK

Sobotka má pochybnosti, co se bude dít s penězi, které nejsou jejich ? 8-o

Co je mu do toho ? Pokud Altner zaplatí daň, jak má, je Vám do toho kulové, pane Sobotko ! Že je Altner asi pěkný vykuk, o tom není sporu, ale proto si ho asi Zeman a spol. najali, ne ?

6 0
možnosti
MB

Co je na rozhodnutí soudu kontraverzního?

4 0
možnosti
RC

delka soudniho sporu a s tim souvisejici vyska penale?

0 1
možnosti
Foto

Když ČSSD neumí a ani nechce plnit svoje volební sliby (viz její poslední slib z října 2013 o prosazení dobře fungujícího státu), domnívá se, že jí všechno a u všech to její sprosté lhaní úplně beztrestně projde - a tedy, že ani nemusí plnit žádné sliby další. To je tedy opravdu ale vyjímečný spolek ignorantů, tahle srandovní ČSSD...;-O

12 0
možnosti
JR

J88a80n 76R70á69ž

18. 4. 2016 13:13

Chování ČSSD v případě neochoty platit Altnerovi dluh, není jen o bezprecedentnípodkopání důvěry v nezávislou justici a soudní moc jako třetí pilíř demokracii,ale něco daleko horšího. Osobně takénechovám moc velkou důvěru v náš soudní systém a tak se vyhýbám tomu,abych do soukolí justice dostal. A ČSSDse svým rozhodnutím nezaplatit v původně dohodnutém termínu, se zcela dobrovolně podjala řídit se rozhodnutím soudní moci, neb nemohla předjímat, jak soud rozhodne. Ano, tím, že se ČSSD rozhodla nerespektovatrozsudek, dává velice špatný příklad všem, kdo se obdobně rozhodnutím jakéhokoliv soudu cítí poškozeni. Je to velmišpatný signál, který ČSSD vyslal veřejnosti a doufám, že se jí v budoucnu nevyplatí.

Ale mne rozhořčuje něco jiného. A to, že ČSSD svobodně a bez nátlaku i s plnýmvědomím podepsala smlouvu v níž se zavázala k plnění v případě, že druhástrana splní to, co slíbila. Smlouva není jen párslovíček na papíře. Smlouvou dala ČSSD veřejně slib, že jako čestný subjekt svůj závazek splní v dohodnutémtermínu. Neumím si představit, že je možno si vážit takového subjektu, tím více politické strany,která chce a v současnosti i řídí stát, když odmítá splnit svůj písmeně daný závazek. Takové zpochybnění důvěryhodnosti vládní strany je natolik bezprecedentní, že nemůže přece projít bez povšimnutí i veSněmovně.

25 1
možnosti
JS

Naprostý souhlas. Za blbost se musí platit. Věřím, že tomu tak bude i v tomto případě. Pouze nevím jestli je to blbost nebo nadutost.

13 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1199x
Politička, členka ODS a bojovnice proti totalitním režimům. Bezpráví a zlovůle by neměly ovlivňovat dění našich životů.

jaroslavajanderova.eu

Seznam rubrik