Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každá vládní privilegovaná funkce přitahuje lidi, kteří si s morálkou hlavu nelámou. Ty dva zmiňované nevyjímaje.

1 0
možnosti
Foto

Autorko, hlavním důvodem ke vzniku senátu byla kdysi nutnost zřídit dostatečně důstojnou (a placenou) nezrušitelnou „trafiku“ pro jinde neuplatnitelné poslance z dob federace. Jejich kompetence jsou naštěstí jen minimální a z hlediska chodu státu naprosto zbytné.

Nelze se tedy divit faktu, že v jeho lavicích až na velice čestné výjimky zasedají političtí či profesní nebožtíci a nemá smysl zkoumat jejich minulost – jsou to jen trafikanti! Ale protože zrovna senát je trafika velice lukrativní (pro omezený počet zaopatřených), nedá se mezi uchazeči rétorika Mirka Dušína příliš očekávat.

6 3
možnosti
ND

Ale vždyť on řekl pravdu byla u všeho a všechno co se v ODS dělo, tedy i ty známé průšvihy věděla, ozvala se svatá Miroslava někdy?

2 1
možnosti
ND

Ale vždyť on řekl pravdu byla u všeho a všechno co se v ODS dělo, tedy i ty známé průšvihy věděla, ozvala svatá Miroslava někdy?

1 0
možnosti
Foto

Četla jsem Hamplův článek - nebylo to od něj vůči MN sice gentlemanské, ale také ne až tak daleko od věci.... :-( Prostě - pro někoho je politika boj - asi si bez ní už ani nedovedou život představit. Soudný člověk by měl vycítit, kdy by měl odejít a věnovat se zase něčemu jinému. A to se týká nejen jí, ale mnohých jiných politiků. Proč nekandidovala MN ve své rodném kraji , kterém tak ráda mluví? ? Z čeho měla obavy?

4 0
možnosti
Foto

J78o50s51e89f 45B95á61r51t45a

5. 10. 2020 10:03

Trapnost je, jak v Havířově sváželi lidi a za odměnu jim dávali obálku s kandidátkou ODS, zkuste o tom napsat. Česká televize nazvala tuto stranu jeden volební subjekt, kdyby to udělalo ANO, tak to běží celý den na liště a ještě by se k tomu vyjádřilo 5 "politologů".

8 3
možnosti
JK

Vy jste byl svědkem trestného činu a neohlásil ho?

Nejspíš jste to ale jen opsal z některého "zaručeně pravdivého" webu.

5 2
možnosti
AN

A59l86e80š 51N97o65v13á24k

5. 10. 2020 9:45

HAmpl drtivě neprohrál. Společně s Němcovou postoupil do druhého kola, tam se začíná od nuly...:-)

3 0
možnosti
MP

To sice ano, ovšem první kolo s Němcovou drtivě prohrál. A jeho útok na Němcovou byl opravdu nesmyslný, nic mu nepřinese, jen si uřízl ostudu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1199x
Politička, členka ODS a bojovnice proti totalitním režimům. Bezpráví a zlovůle by neměly ovlivňovat dění našich životů.

jaroslavajanderova.eu

Seznam rubrik