Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Zde jsme spíše v zajetí časové slepoty, kdy jde vlastně normální cyklus kdy dorůstá nová generace jež si vše musí osvojit, naučit, poznat a zmapovat své bílá místa. Je v opozici vůči starším generacím a hodnotám, a snadno revoltuje, neboť nemá žádné zkušenosti. Navíc to eskalují starší generace tím, že umožňují novým generacím snadný život a planý servis, a dávají ji velké slovo, než by měla mít. Dnes to aktivoval policejní zásah, před tím zase klima, před tím Arabské Jaro, před tím rok 1989, před tím studentské bouře v 60 letech, před tím ... Tragický je právě stav naší časové slepoty, kdy nevnímáme kontinuální lidský vývoj jak v počasí života tak za posledních 100 let, ale jen aktuální přítomnost, které už zítra bude v mlhách ... kdybychom vnímali kontinuální čas, tak abychom viděli neustále opakující se cykly a mnohem více.

0 0
možnosti
JT

J17i31r75i 66T24i24c35h49y

12. 6. 2020 17:06

"Neomarxiste" ne, nemaji nic spolecneho s marxismem. Rovnez tak ne "progresivni levicaci", nic progresivniho nemaji. Pro nedostatek lepsiho vyrazu je nazyvam levicovi liberalni fasiste, lzou denne a opakovane, jejich metody propagand jsou jako by prevzate od Gobelse.

4 0
možnosti
KT

Tak klacek do ruky, hurá do ulic, paní Janderová!

Na hrubý pytel jedině hrubá záplata!

1 1
možnosti
Foto

Bohužel, máte pravdu! Je třeba být politicky nekorektním. Navíc si vynucují cenzuru a to automatickou. Já odpovídám všem těm liberálům ( tedy tvrdým prosazovatelům “jejich pravdy”: Jdi ty brepto! Je otázkou času, než mou odpověď zařadí do automatického blokování. Mají své novináře, sponzory, politiky. Je jen otázkou času, kdy odmítání jejich “pravd” bude trestné..

7 0
možnosti
JR

J81a54n 21R71á81ž

12. 6. 2020 14:06

Ani nejprogresivnější liberál nemůže svobodomyslnému člověku zakazat, aby ženu nazval ženou, matku matkou a učitelku oslovovat paní učitelko. Kdo se takovým pitomostem, o kterých se zmiňuje článek podřizuje, ztrácí svobodu. To se mně netýká.

Ale bohužel zeleným zrůdnostem se díky bruselským idiotům vyhnout nepodaří, ani kdybychom tomu dekadentnímu spolku dali vale. Takže odchodu Evropy na globální periferií se vyhnout nelze.

9 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1199x
Politička, členka ODS a bojovnice proti totalitním režimům. Bezpráví a zlovůle by neměly ovlivňovat dění našich životů.

jaroslavajanderova.eu

Seznam rubrik