Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já se velmi dobře pamatuji na to, jak ODS začínala pod vedením VKst. Abych ODS volil, to by musela nejdřív udělat pořádnou očistu u sebe. Ty "drobné" prohřešky jsou všeobecně známé a odpůrci ODS je vždy použijí.

Pokud si myslíte, že image ODS vylepšíte tím, že budete poukazovat na nějaké prkotiny jiných, tak si to můžete myslet. Ale to je tak všechno. :-(

0 1
možnosti

Ovšem po odchodu AB a ANO do opozice jsou piráti další kandidáti na místo ve vládě. S ODS, jako s dalším kandidátem to už nehraje teď, takže jaká je prognóza, do leva s ČSSD, nebo do středu s TOpkou, Stanem a KDU? Fandil bych odklonu spíše do středu až doprava, ale je asi jen má utopie...

0 0
možnosti

Medvěd zatím běhá po lese.

1 0
možnosti

Dobrý den. Přeju Vám, Vašim spolustraníkům a všem uchazečům do všech úřadů, komisí a jiných institutů takzvané demokratické vlády lidu hodně adrenalinu v soutěžích o to, kdo je větší lhář, podvodník, tunelář a zloděj. Doporučuji všem jako povinnou četbu povídku Jaroslava Haška s názvem Obecní volby. Byla by to všchno náramně fraškovitá legrace, kdyby to nebyla taková tragédie o systematickém, dlouhodobém, nikdy nekončícím rozkrádání veřejných prostředků a fondů všeho druhu, dotačních šarád a opilství mocí dalších mladých, perspektivních nových košťat, zvolených frustrovaným občanstvem v naivní naději, že se něco změní. Jak ale vidno, stále nic nového pod sluncem, ať vládnou nová košťata, nebo řeporyjští prasopsi.

3 0
možnosti

Téměř karma, až na ty chyby ODS. To nebyly chyby, ale tunely za miliardy.

4 0
možnosti

Nejvíc ODS zazlívám, že za opozicky zmenila volebni zakon tak, aby silnejsi bral vic. Ted se to obratilo proti nim. Takze pani Janderova, az budou mit Pirati za sebou tolik "kiksu" jako ta Vase slavna ODS, tak mozna zacnu uvazovat, ze bych je nevolil. Ale hned tak to nebude.

1 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS