Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J57a52n 85R28á39ž

19. 3. 2018 12:14

Jediným řešením je, poslat krvelačnou verbež, jak správně označila autorka členy a příznivce SPD, do Táborů nucených prací, které po vzoru komunistů na obranu demokracie zřídíme. Vůdce krvelačných šelem, kteří cupují (naší) demokracii, jako je Babiš, pro výstrahu pověsíme a Zemana, po vzoru našich předků, necháme demonstrativně vyhodit z okna.

S nepřateli (naší) demokracie se musí zatočit rázně. Doba, kdy jsme s nimi zacházeli v rukavičkách, skončila!

0 0
možnosti
Foto

Jsem Čech celým srdcem a jsem na to pyšný. V světě se říkalo, ale nevím jestli to stále platí, když si ostatní nevěděli rady, poslední naděje byla..."zeptej se "Čížka".

Nerozumím tomu co se děje nyní. Proč tolik křiku okolo ANO, neuctivé pomluvy presidenta, Zemana, Babiše, Okamury. Mají před sebou 5 let a za tak krátký čas se nedá nic moc zkazit. Dopřejte jim to.

Mě ten křik připomíná spíše strach o dobré místo, strach z kriminálu a pokažené kšefty. Ten křik, že se vrátí socialismus, snad nemyslíte vážně. Ten křik o demokracii, to snad také ne. Byly volba, byly, tak si připravte lepší volební program a za 5 let na shledanou.

1 2
možnosti
Foto

Češi nedovedou pochopit normalitu úchylů, etické výšiny elit Západu, výhody multikulti a dovoz islámských komunit. Tato „zaostalost“ se projevila jak ve volbách parlamentních, tak prezidentských. Navzdory nevídané mediální masáži nebyli ve svobodných a tajných volbách zvoleni ani „světoví“ demokrati TOP, STAN nebo KDU, ani vybraný „velký vědec“ na prezidenta. Podstata jevu je v tom, že po staletích mentálního útlaku (od husitství) se v národě vytvořilo zevně neviditelné „tvrdé jádro“ samostatně myslících lidí, řídících se intuicí. Tito Češi přišli na to, že zevní evropský svět je řízen silou a balamucením davu skrze polopravdy o podstatě a fungování světa. Svět je řízen tak, aby to vyhovovalo uzoučké vrstvě „nadlidí“, kteří kvůli své neviditelnosti si platí vrstvu dobře žijících politiků, úředníků a „umělců“ bavičů. Ti žijí dobře, dokud onu vládnoucí vrstvu chválí. A dostávají honosné tituly z oblasti vědy, sportu, umění, náboženství. Toto tvrdé jádro je u Čechů mimořádně silné a činí 10% populace (v okolních státech okolo 3%). Ovlivňuje dalších 30% příbuzných a známých. Ze zbytku je deset procent slabomyslných (ve všech národech), deset procent nic netvořících parazitů a ostatní duchaprázdní konzumenti. O toto tvrdé jádro národa vždy jde. Věděl o něm geniální zločinec Hitler, když řekl: „Poláka a Srba zlomit silou! Čecha nezlomíš, znám je z Vídně. Když je tlak, ohne se, ale když tlak povolí, švihne zpět!“Převzato a souhlasím s každým slovem. ;-)[>-]

1 1
možnosti

Paní Janderová, ted to neberte jako útok na Vas, vašich příspěvků a aktivity si velmi vážím,ale tomu stavu, který popisujete velmi dopomohla (stara) ODS, lid proste doznal že je lepší jeden oligarcha, než desítky skrytých oligarchů schovaných za lobisty řídící vedení stran.Co děla pan (kmotr) Dlouhý z jižních Čech, je ještě v ODS? Celá tragedie Zeman, kterýho dnes odepisuje i Pavel Kohout! primá volba prez.,je jen důsledek špinavýho kupčení a dosazení otce zakladatele Klause na tento post. A co dnes dela jeho syn? Nejspinavejsí a bohuzel velmi líbivou a rafinovanou propagandu proti jakýmkoli hodnotám západní demokracie, kultury...váš člen.Celá (nespravedlivá a fakty neopodstatnena) česká fobie z EU je dlouholetá práce tohoto K.klanu. Není i útok Klause starsího (ofic. institutu) na Zemana jen predvoj "paktu Babis-ODS" s angazmá Klausových?

0 3
možnosti

Demokracii u nás cupuje česká televize a její zastánci. Kdyby se chovala a dělala co má podle zákona, nebylo by potřeba nic jí vytýkat, snad by nebylo potřeba ani prezidenta mediobijce.

To Vaše označování protivníků je ponižující, asi se sama považujete za poslední omega-samici? Vítězství pana Babiše mi také dělá starost, ale stejně nikde není strana či filantrop, který by s rozvojem naší země měl poctivé úmysly. Komunistický manifest pokračuje ve svém vítězném tažení evropou - rozklady našich států jsou už v pokročilém stavu. Členka ODS bije svorně s Marxem všechno české - slovanské...

5 0
možnosti

Svata Bozi prostoto! A to ma volebni pravo? Za poslednich 15 let uz se dely MNOHEM HORSI veci nad kterymi zustava rozum stat ! Ta posledni kdy se kradly miliardy za bileho dne pred zraky vsech a nic se nekonalo, kdy kantynska defakto vladla Cesku atd...

2 0
možnosti
Foto

Máte recht, Unipetrol, Kostelecké uzeniny, Lovochemie, Petrimex. Společného jmenovatele račte doplnit sám :-D

3 0
možnosti

Proboha,kde tato členka ODS žila?Na Marsu?To neviděla ty loupežníky,kteří tady za dohledu svých guru drancovali co se dá?Janderová,ty jsi kovaná fanatička,takoví jako Ty jsou ohrožením demokracie.Jo,a ještě strejda z Honkongu,Lájos Bacz a Rádž z Indie.

3 4
možnosti

Když jsem to dočetla do konce tak mně napadlo že jste pejsek a kočička v jednom, až na to že oni pekli dort ale vy jste uvařila guláš.;-D

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS