Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemůže být sporo o tom, že téměř třetina je schopna volit ANO, Babiše, ale i Zemana, jasně odhaluje morálku a hloupost v tomto národě.

1 1
možnosti
MT

Ale ta uz se davno stala! Jmenuje Lisabonska revoluce. Jinak mam pro ni i jine jmena, ale ty se nehodi do "slusne a kultivovane" diskuze...

1 0
možnosti
Foto

Kdyby se komunistům nelíbil, tak ho nezvolili.

1 1
možnosti
Foto

Dokázali jste, že to dokážete a zadlužili tento stát rekordním dluhem. Neplácejte tedy hlouposti o svých konkurentech a reději sdělte, jak to ODS hodlá splatit !!

6 2
možnosti
Foto

Říjnovou revoluci přivolává ten, kdo začne mluvit o jejím nebezpečí.

0 1
možnosti
AK

Co se vám nelíbí na znárodňování?

Vždyť od roku 89 jsme zažili jedno za druhým u všech těch zbankrotovaných bank a dalších firem a jistě nás čekají i v budoucnosti, třeba v případě OKD.

Dluhy bankrotářů se znárodní a národ je také ze svých daní zaplatí.

3 2
možnosti
Foto

Co je na bankrotu špatného ??? Je to přirozená věc, která do ekonomiky patří. To, co tržní ekonomiky nepatři končí. Je to samočistící proces. Jedině co stát zatím uhradil byly vklady blbců, kteří si do těch bank vložili peníze.

1 1
možnosti
MV

Podle mě se tady už říjnová revoluce odehrála přijetím Lisabonské smlouvy. Teď nám levičáci a sociální inženýři z Francie a Německa diktují i to, koho si máme vzít na naše území.

3 0
možnosti
Foto

Jediné řešení, volit sociální demokracii.

0 2
možnosti
MD

Kdyz neni u 10m studny lano a okov vytazeni TROCHY vody, a vy mate zizen, tak se doporucuje do ni skocit.

2 0
možnosti
JR

J87a48n 15R69á17ž

30. 6. 2017 15:49

Jestli někdy dojde u nás opětovně k nějaké revoluci, ponesou největší díl viny stávající politické strany, které nejsou schopni vygenerovat charismatického lídra schopného svým vstupováním zaujmout širokou veřejnost, a který by byl schopen představit poutavou formou svou vizi, jak vyvést republiku z politického a morálního marastu, ve kterém se nachází a představil také program srozumitelných kroků, jakými to chce jeho strana realizovat.

Macron ukázal, co v relativně krátké době dokáže v zatuchlém politickém prostředí "napáchat" charismatická osobnost. Nejsem příznivec jeho politiky, ale způsob, jakým převzal ve Francii skoro absolutní moc, ve mně budí respekt.

3 0
možnosti
PB

Komunisté jistě mají nějaké stálé volební jádro, ovšem zároveň se hnusí docela velké části voličů.

Od Babiše by nejspíš bylo spíš krátkozraké se s nimi nějak otevřeně zaplést (spojit).

I když samozřejmě sázka na to, že před dalšími volbami marketingově ovlivní vnímání významné části voličů by mu mohla teoreticky vyjít.

Ale spíš bych sázel na spolupráci s některou z většinově akceptovatelnějších stran.

V každém případě nás čekají docela napínavé volby a zábavná (až groteskní) předvolební kampaň. Docela bych si ze srandy přál aby vypadli lidovci se stan.

Jen ať se panáčci na chvilku odkopou. Aspoň bude p.del. :-)

1 0
možnosti
MD

Co kdyz je to slozitejsi. Komuniste maji za sebou obdobi hrichu. Ale to maji katolici tez. A daleko delsi. A stejne tak jak vyrustaji mladi katolici porostou v problematicke spolecnost mladi komuniste. I kdyz si budou rikat zeleni a 'obsazovat kliniky'. A pro ty je vseobecne pochopeni a tleska se jim.

1 1
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1199x
Politička, členka ODS a bojovnice proti totalitním režimům. Bezpráví a zlovůle by neměly ovlivňovat dění našich životů.

jaroslavajanderova.eu

Seznam rubrik