Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Šlachta a spol se hodně potili, ale žádný případ nedotáhli do řádného konce, jen mediálně rozčeřili hladinu a dali munici k různým spekulacím. Policistům nemusí vždy všechno vyjít, ne vždy se případ, který se jevil tak jednoznačný, se uzavře a pachatel dostane trest, ale v případě kauz, které svou povahou se mohou hýbat celou společností, by se neměla objevit žádná dokazovací skulina. A těch Šlachtových skulin byla hromada. Snad každý případ. Takže s článkem se dá souhlasit. A Čuňas nemá důvod hrát na jakoukoliv stranu.

6 0
možnosti

Hlavně ta teorie "Čunase",tak ten je opravdu povolaný.Br.Rv

2 5
možnosti

:-).......Vzácná paní ! už s Vaším posledním blogem jsem vyslovil nesouhlas a teď Vám to napíši polopaticky!

Policie je opravdu vlastně vojenský útvar a každý musí poslouchat svého nadřízeného. U policie se to liší v tom, že se řeší závažné kauzy, rozkrádačky státními úředníky, poslanci atp.

Šlachtův útvar to řešil, ale nic se ven nedostalo. Mezi politiky hrůza ! Nechci obviňovat všechny, ale někteří možná mají omočeno. A nevědět, že se po nich jde, no......hrůza!

Tedy - Chovanec a novopečený generál se domluví, samozřejmě určitě za souhlasu špiček ČSSD, TOP a ODS, že se udělá "reorganizace". Jejím cílem je jen zlikvidování nepohodlného UOOZ, a vytvoří se organizace s jedním šéfem a několika podšéfy, kteří budou míti za povinnost hlásit na jakém případě pracují !

To je ten pravý důvod a jen hlupák může věřit ubrečenému Chovancovi, že se to chystá už 7 let. Proč najednou tak tajně a rychle?

Šlachta a KOmárek chtějí nabídnout důvody, vládní komise se nedohodne na programu a bude se dělat parlamentní komise, která nikdy, opakuji nikdy nic nevyšetřila. Mají nás za nesvéprávné blbečky? Asi ano ! U mně máte veliké minus a používejte mozek ! RvRvRv

4 8
možnosti
Foto

Marně přemýšlím, čím byl tak významný UOOZ. Snad tím, žekaždou pitomost dokázal mediálně prodat. Žádnou ale nedokázal důkazně dotáhnoutdo konce. Pouze zničil několik lidských životů. V jiných státech by za to, coŠlachta dokázal, by dávno letěl. Na Policii proběhlo mnoho reorganizací,ale žádná nevzbudila tolik rozruchu, jako s logiky věcí vyplývající sloučení dvou útvarů. Kdo první rozvířil slučování útvarů, byly babišovynoviny. Kdo se bil za Šlachtu, byl opět Babiš. Tady se potvrzuje jenom to, očem s i vrabci na střeše cvrdlikali, že Šlachta je Babišový muž, stejně takjako byl Gross. Jenom na závěr o slučování těchto dvou útvarů se mluvilo velmidlouho a to mohu i potvrdit.

6 1
možnosti

...asi tím,že s tím nemá nic společného vážená..

2 4
možnosti

tomu sám nevěříte pane Novosade, ale asi Vám stojí za to, to zde tvrdit :-)

4 1
možnosti
Foto

To, že policisté mají své informátory je naprosto běžné na celém světě. Bez nich by policie asi vůbec nefungovala.

A jestli měl Šlachta, jak šéf útvaru, informátora Babiše? Mně se to zdá na příliš vysoké úrovni. Elegantnější by bylo, aby nějaký Babišův člověk "zpíval" ne Šlachtovi, ale nějakému jeho podřízenému.

Asi by to nebylo nic proti ničemu.

2 2
možnosti

A85l58e35s 66H28r37y16c

1. 7. 2016 13:55

To je přesně úvaha na Vaší úrovni."Nebylo by to nic proti ničemu" Nic o tom nevím, ale hlavně že se k tomu vyjádřím, nebo o tom napíšu blog. Co by na tom bylo elegantnějšího? Nic.

2 0
možnosti

To vše je možné, Ale když chce vyslovit podezření na Tuhého a jiné záležitosti, pak stát = poslance musí zajímat a ne zamést s ním jako s klukem !! V tom je ten český bordel, který pokračuje od soudruhů stále !!

6 1
možnosti
Foto

ministr vnitra Chovanec žádnou reformu ani takovou maličkou nepřipravil ;-D

2 1
možnosti

I když je to spekulativní, říci je to potřeba. Díky za tento názor.

7 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1199x
Politička, členka ODS a bojovnice proti totalitním režimům. Bezpráví a zlovůle by neměly ovlivňovat dění našich životů.

jaroslavajanderova.eu

Seznam rubrik